Ondergetekende zou de E-Pace niet het knappere zusje van de F-Pace noemen. De E-Pace R-Dynamic Black Edition maakt het een beetje goed.

Porsche had het kunstje om details zwart te maken als geen ander onder de knie. Ze plakten er het GTS-label op en het ziet er vaak inderdaad erg lekker uit. Tegenwoordig hebben zoveel merken allerlei pakketjes om de boel zwart te maken. Van Audi tot Mercedes en alles daar tussenin. Jaguar past het trucje toe op de E-Pace, met de introductie van de R-Dynamic Black Edition.

Naast zijn zwarte voorkomen, heeft deze variant een rijkere standaarduitrusting, 19-inch velgen en draadloos Apple CarPlay en Android Auto. Als je er kritisch naar kijkt is het eigenlijk een uitbreiding van een bestaand pakket. Je kon je E-Pace al met zwarte details krijgen als je het Black Pack koos. De nieuwe E-Pace R-Dynamic Black Edition is dan ook een uitbreiding op het reeds bestaande R-Dynamic S-uitvoering. Volg je het nog?