Meer resultaten voor wie is de mol vrijgezellenfeest

wie is de mol vrijgezellenfeest
Citygame Wie is de Mol? WRKSHOP workshops en citygames Eindhoven Het-UITstapje.nl.
Nieuw bij @WRKSHOPevents: de workshop sushi cupcakes. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of bedrijfuitje. Apr 6, 2007.: Nieuw in ons aanboddodgeball: of trefbal voor een top vrijgezellenfeest in Eindhoven. Reacties op Citygame Wie is de Mol? Er zijn nog geen reacties.
GPS Leeuwarden Mol bedrijfsuitje gps citygame stadspel.
Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie de" mol" zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. Voorbeelden van mogelijke opdrachten: Foto-opdracht, de bom en GPS-challenge en? Ontmasker de mol is een erg leuk spel, waarbij verdenkingen, emoties, inzet en wantrouwen elkaar in een snel tempo afwisselen.
Herken jij de mol? Laserloods.
Lasergame voor vrijgezellenfeesten. Escaperoom voor vrijgezellenfeesten. Selecteer een pagina. Herken jij de mol? Kent u Wie is de Mol? Dat is ongeveer wat Laserloods Nijmegen met Wie is de mol met u en uw gezelschap gaat doen in Nijmegen, maar dan nog leuker.
Ontmasker de Mol, tof vrijgezellenfeest Groningen De Postwagen.
Een vrijgezellenfeest om van te dromen: je mag iedereen beduvelen. Sterker nog, dat moet zelfs. Als je de Mol bent tenminste. Want anders is het juist je taak om voor de winst te gaan én te ontdekken wie wél de Mol is.
Wie Is De Saboteur mol rat bedrijfsuitje regio Utrecht en omgeving Utrecht organiseren.
Wie Is De Mol in de stad Den Bosch. Met onze afdeling zijn we op een actieve, leerzame en hersen krakende manier met elkaar op stap geweest in s-Hertogenbosch! Gedurende de dag werd duidelijk wie er onder ons tactisch inzicht heeft, wie er nu wel en niet daadwerkelijk te vertrouwen was en wie het beste stel hersenen heeft. Kortom, voor iedereen was er een rol weggelegd! Het afsluitende diner hebben we met Groot Genoegen tot ons genomen. Kortom, een geslaagd afdelingsuitje! Ranking the stars quiz Capelle ad Ijssel. Ik heb veel feedback gehad en mijn collegas hebben een leuke avond gehad. Dus bedankt voor de leuke begeleiding van het spel. Crazy 88 Den Bosch. Dit spel hebben we gedaan met een vrijgezellenfeest.
Links Goedkope-Zangers.nl.
Wie is de mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest bekijk ook het wie is de mol diner. Crazy 88 als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. The hangover als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Sex and the city als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Quiz als bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.
Ontmasker de Mol! Het Drents Kwartiertje.
spelen is een spannende en hilarische invulling van een bedrijfsuitje, teamdag of vrijgezellenfeest! Voer de ludieke opdrachten uit en probeer te ontdekken wie de mol is! Tijdens dit spel leer je een andere kant kennen van je collega's' of vrienden.
Wie is de Rat Rotterdam Uitjes Rotterdam.
Informeer naar de mogelijkheden. Dit ultieme teamspel is een aanrader als verrassende invulling voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsevent. Wie is de Rat? Rotterdam Verslavend spannend! Vanaf 10 personen te boeken. Begin dit uitje op uw gewenste dag en tijdstip! 10-15 personen 2450, p.p. btw 16-20 personen 2350, p.p. btw 21-25 personen 2250, p.p. 26 personen 2150, p.p. professionele gezellige Specialtours begeleiders. consumptie bier, fris, wijn. prijs voor de winnaars. spelmaterialen waaronder o.a. prijzen inclusief BTW. Combineer dit groepsuitje bijvoorbeeld met een lunch of diner. Bel 020 770 89 53 of mail ons! Wij loopt de boel te saboteren? Wij heeft de scherpste zintuigen? Één van onze leukste teambuilding uitjes in Rotterdam Een wie is de mol in Rotterdam achtig spel; een actief uitje dat elke dag te boeken is op uw gewenste dag en tijdstip!
Wie is de Mol?
Niemand is meer te vertrouwen! Komt u erachter wie de Mol is? Het programma zit vol met uitdagende opdrachten en cryptische raadsels, waar goede samenwerking voor is vereist. Met een Mol in uw team kan dit een hele opgave zijn!

Contacteer ons