Meer resultaten voor wie is de mol vrijgezellenfeest

wie is de mol vrijgezellenfeest
Wie is de mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?
Walking Diner Geef bij het boeken aan of het gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Ieder uitje is immers anders en wordt op maat gemaakt. Het wie is de Rat uitje is gebaseerd op het bekende televisieprogramma wie is de mol en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje.
Wie is de Mol Leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en teambuilding.
Wie is de Mol is het leukste programma voor een gezellige middag met het team of collega's. Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wie is de Mol als trendy bedrijfsuitje / vrijgezellenfeest. Beleef zelf het Wie is de Mol spel van TV, gespeeld in een stad naar keuze.
Wie is de Mol? Leuk groepsuitje voor vrienden of familie!
Om antwoord te krijgen op deze vraag zult u deelnemen aan verschillende spelrondes waarin u op een tactische manier de Mol kunt ontmaskeren. Dit razend populaire spel is heel geschikt als bedrijfsuitje of familie of vrijgezellenfeest. Spelregels van Wie is de Mol?
Wie is de Mol, het leukste vrijgezellenfeest in Groningen!
Populair Wie is de Mol vrijgezellenfeest! Bekijken Extra melding: reserveer op tijd voor het populaire Kerstdiner op zaterdag 23 december en zondag 24 december 1e en 2e kerstdag vol Bekijken. Ontdek het antwoord op deze vraag en doe mee aan Wie is de Mol?
Wie is de mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Uitjesbazen.
Wie zijn de uitjesbazen? Wie is de rat? Wie is de rat? Wie is de mol rat spel als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid.
Wie is de Mol?
Speel het spannende spel aan tafel tijdens een heerlijk diner, of wissel de opdrachten af met een diner aan tafel. Niets is wat het lijkt, maar alles is mogelijk! Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of direct boeken? Gebaseerd op Wie is de mol.
CITYGAME WIE IS DE MOL TIP Originele, hippe workshops en uitjes voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes.
Ons beste verkochte stadsspel: Vind de Mol! Iets leuks voor een teamuitje, teambuilding bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieuitje of de personeelsvereniging? Dan is Vind de mol citygame echt een topper! In deze citygame ga je Vind de mol spelen en de Mol" binnen je groep te ontmaskeren. Een leuk idee als je op zoek bent naar een spannend groepsuitje vol met actie en hilariteit. Niemand is te vertrouwen, want in elk team zit een Mol. Een actief en spannend stadsspel dat niet alleen het goede, maar vooral ook soms het slechte in uw groep naar boven haalt. Maar het mag allemaal tijdens het spel. Wie vertrouw je door en door en wie durf je namens de hele groep opdrachten uit te laten voeren?
Wie is de Mol Vrijgezellenfeest Vrijgezellenfeest Amsterdam tips ideeën vrijgezellenuitje mannen en vrouwen.
Ons wie is de mol spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende vrijgezellenfeest opdrachten en puzzels die in het oude centrum moeten worden volbracht. Uiteraard bevat dit spelprogramma ook een pauze in een gezellig Amsterdams café, inclusief een consumptie naar keuze bier, fris, wijn.
Wie is de Mol Rotterdam Wie is de Mol uitje Uitjes Rotterdam, Bedrijfsuitje, Teamuitje, Vrijgezellenfeest.
Informeer naar de mogelijkheden. Dit ultieme teamspel is een aanrader als verrassende invulling voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsevent. Wie is de Rat? Rotterdam Verslavend spannend! Vanaf 10 personen te boeken. Begin dit uitje op uw gewenste dag en tijdstip! 10-15 personen 2450, p.p. btw 16-20 personen 2350, p.p. btw 21-25 personen 2250, p.p. 26 personen 2150, p.p. professionele gezellige Specialtours begeleiders. consumptie bier, fris, wijn. prijs voor de winnaars. spelmaterialen waaronder o.a. prijzen inclusief BTW. Combineer dit groepsuitje bijvoorbeeld met een lunch of diner. Bel 020 770 89 53 of mail ons! Wij loopt de boel te saboteren? Wij heeft de scherpste zintuigen? Één van onze leukste teambuilding uitjes in Rotterdam Een wie is de mol in Rotterdam achtig spel; een actief uitje dat elke dag te boeken is op uw gewenste dag en tijdstip!

Contacteer ons