Resultaten voor wie is de mol groningen

wie is de mol groningen
Wie is de mol Groningen.
Het wie is de rat uitje in Groningen is gebaseerd op het bekende televisieprogramma wie is de mol en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje. Bekijk ook eens onze recensies. Voor meer informatie of direct boeken.: Gebaseerd op Wie is de mol.
Wie is de Saboteur? Break Out Grunopark. Wie is de Saboteur? Break Out Grunopark.
Wie is de Saboteur? Het spel dat ook bekend is van tv als wie is de mol? Nu bij Breakout-Grunopark te Groningen! 10 tot 70 pers. Direct een offerte? Of bel 050 54 11 706. Meer over Wie is de Saboteur?
Wie is de Mol in Groningen Leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en teambuilding van Groningen e.o.
In Groningen het Wie is de Mol bedrijfsuitje spelen. Het Wie is de Mol is het meest bekende bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest van Nederland. Samen trek je de mooie binnenstad van Groningen in, op zoek naar uitdagende teamopdrachten, een terrasje, Mollen mysterie en heel veel gezelligheid!
Wie is de Mol? De enige échte WIDM game GroningseUitjes.nl.
Dinnershow Groningen Dineren in Groningen. Uitje in Groningen. Wie is de Mol? The Official Game. Prijs vanaf 3950, p.p. Speel de officiële Wie is de Mol? citygame nu zelf! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol.
Ontdek de Mol stadsspel Boek nu bij GroningseUitjes.nl.
Door Van Stad tot Wad Dierenartsen 29/10/2013 1059: Reageer. Van Stad tot Wad dierenartsen heeft onlangs Wie Is De Mol gedaan bij UITJES.NL in de stad Groningen. In het kader van een personeelsuitje zijn we in drie groepen op zoek gegaan naar onze Mol.
Wie is de mol teamspel Groningen.
Wie ontmaskert de Mol? Wie is de Mol. Ontmasker de saboteur in je groep. Plotseling geld zoek, verdwenen fotos of hopeloos verdwaald in Groningen? Zal dit de achteloze onwetendheid van de groep zijn, of is het. een sluwe streek van de mol?
Ontmasker de Mol, het leukste vrijgezellenfeest in Groningen!
Het spel Wie is de Mol is echt een aanrader. lachen, gieren en brullen met het hele team. Eventuele problemen worden netjes opgelost. De BBQ was heerlijk en erg uitgebreid! Schrijf een recensie. Uw recensie is geplaatst! Anderen bekeken ook. Sterk aanbevolen Gooische Vrouwenfeest. Goed gewaardeerd: lekker overdreven doen voor fake kakkers ideaal als vrijgezellenuitje. Bekijken Sterk aanbevolen Dames tegen de heren! Dit valt in de smaak: geweldige spelshow tegen elkaar strijden grappige opdrachten. Bekijken Toertocht met de VETbike. Voltreffer voor gasten: mooi op pad stoer voertuig lekker toeren. Sinds 1780 de Trots van Tolbert als restaurant en evenementencentrum. De Postwagen bestaat al sinds 1780. De Trots van Tolbert is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe.
Wie Is De Mol Groningen, het spel waarbij u niemand kan vertrouwen!
Het was zeer geslaagd! Geplaatst door PostNL Groningen. Met ca 35 mensen het spel wie is de mol gespeeld. Een flink aantal hilarische momenten die zijn vastgelegd. Daarna een prima diner buffet met meer dan voldoende in zowel keus als beschikbaarheid.
Dinerspel Wie is de Mol Speel het spel en geniet van het diner.
Dinerspel Wie is de Mol. Catering in Groningen. Dinerspel: Wie is de Mol. Tijdens het Dinerspel Wie is de Mol, speel je het bekende spel van tv nu in Groningen terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. Speel nu het Dinerspel Wie is de Mol.

Contacteer ons