Op zoek naar wie is de mol groningen?

wie is de mol groningen
WIe is de mol stadsspel Bedrijfuitje of Personeelsfeest it's' SHOWTIME.
En intussen kunnen jullie op de iPhone de scores van de andere teams zien, voor maximale onderlinge competitie tijdens Wie is de Mol! Het Wie is de Mol stadsspel is een middagvullend spel, is te spelen in bijna elke stad in NL. Amsterdam Utrecht, Den Bosch, Maastricht, Zwolle, Groningen, Delft, Deventer allemaal mooie steden!
Ontmasker de Mol aan tafel. Dinerspel Monsterevents.
Dit dinerspel is ook te boeken als stadsspel Ontmasker de Mol? Jij vraagt wij draaien! Optionele toevoeging aan het programma. Vergaderen, lunch, trainingen, overnachting. Top 3 combinaties met dit programma. Le Tour de Eend. Help, we zijn Gehacked! Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc.
Wie-is-de-Mol-Blog.
Op zondag 18 maart 2012 was de fandag voor de twaalfde serie van Wie is de Mol? Deze werd zoals bijna elk jaar gehouden in de Observant in Amersfoort. Vanaf 1300: konden de fans van het programma napraten over de serie, zowel met elkaar als met de kandidaten en andere mensen van het programma. Er waren vijf kandidaten aanwezig: Marit, Frits, Tim, Liesbeth en Hadewych. Mol Anne-Marie kon vanwege een optreden in Groningen niet aanwezig zijn.
WIE IS DE MOL Outdoor Bakkeveen.
Wie is slimmer? Jij en je team of de mol Een erg leuk spel met uitdagende spellen en opdrachten. Geschikt voor: Jeugd vanaf 12 en volwassenen. Aantal personen: Vanaf 12 pers. minder in overleg. Kosten: 2250, p.p. Tijdsduur: 25, uur, incl. uitleg en afsluiting. Locatie: Onze locatie. Horeca: Inclusief consumptie. Categorie: Spannend, verrassend, gezellig, fun. Doelgroep: Familie-uitjes, vriendengroepen, scholen, clubs, bedrijven. Inclusief: Alle benodigde materialen en begeleiding van instructeur. Overige informatie: Deze activiteit is ook geschikt voor mindervaliden. Outdoor Bakkeveen is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe.
wie is de mol Partycentrum Strandheem.
Wie is de mol? Alles mag vandaag! Ik hou van Holland. Jongens tegen de meisjes. Ready to marry? Ot en sien museum. Op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! Partycentrum Strandheem is lid van Koninklijke Horeca Nederland. Strandheem social Like ons op facebook!
Citygames Groningen WegmetdeBaas.nl.
Tijdens een bedrijfsuitje citygames in Groningen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding over de Wallen in Amsterdam, om citygolf te spelen in Maastricht, de kaasmarkt eens te zien in Alkmaar, te genieten van het centrum van de Brabantse steden, of stad Groningen eens te ontdekken! Van Wie is de Mol tot een fotospeurtocht en van Hou van Holland tot een moordtocht.
Kinderfeestje Groningen Kinderfeestje voor thuis.
Kinderfeestje in Nederland. KINDERFEESTJE PROVINCIE GRONINGEN. Een spannend en origineel kinderfeestje zelf organiseren in de provincie Groningen? Dan ben je bij Feestklik aan het goede adres! Feestklik heeft leuke kinderfeestjes voor thuis. Feestjes gebaseerd op thema's' als Wie is de Mol?
Arrangementen Restaurant.
Het programma draait natuurlijk om de vraag wie deze mol is, en dat levert veel onderlinge verdenkingen en verdachtmakingen op. In deze activiteit is dat niet anders. Verschillende teams strijden tegen elkaar door middel van het beantwoorden van vragen en vervullen van verschillende leuke opdrachten. Maar in ieder team is een mol aanwezig die een ander team vertegenwoordigt. De mol probeert te saboteren om zo punten voor zijn/haar eigen groep te verdienen. Behalve de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen moet je dus op jacht naar de mol! De activiteit speelt zich af in de binnenstad van Groningen en neemt inclusief uitleg en berekenen van de winnaars ruim 2 uur in beslag.
Ontdek de Mol op Texel Boekt u bij TexelseUitjes.nl Texelse Uitjes.
Het bedrijfsuitje om uw collega's' echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Dit spel kan nu in iedere Nederlandse stad gespeeld worden! Texel wordt bedreigd! Bent u in staat het eiland te redden. Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Stressbestendigheid, lef, inzicht maar vooral mensenkennis is wat je nodig hebt bij dit spel.

Contacteer ons