Resultaten voor wie is de mol groningen

wie is de mol groningen
Wie is de mol Groningen.
Wie is de Rat: The official citygame. Wie is de Rat: Diner. Wie is de Rat: Walking diner. Het wie is de rat uitje in Groningen is gebaseerd op het bekende televisieprogramma wie is de mol en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje.
Wie is de Mol, het leukste vrijgezellenfeest in Groningen!
Het spel Wie is de Mol is echt een aanrader. lachen, gieren en brullen met het hele team. Eventuele problemen worden netjes opgelost. De BBQ was heerlijk en erg uitgebreid! Schrijf een recensie. Uw recensie is geplaatst! Anderen bekeken ook. Maffia van het Noorden! Dompel je onder in de wereld van het criminele circuit. Bekijken Maandtopper Alles mag vandaag! Hou jij van winnen? Doe je best tijdens Alles mag Vandaag! Bekijken Sterk aanbevolen The Ultimate Wedding Citygame. Hét vrijgezellenfeest voor vrouwen! Sinds 1780 de Trots van Tolbert als restaurant en evenementencentrum. De Postwagen bestaat al sinds 1780. De Trots van Tolbert is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe.
Wie is de Mol Familiespel Wie is de Mol Blauwestadhoeve.
Een spannend en actief spel voor alle leeftijden vanaf 12 actief en nu ook te boeken in Groningen! Een bedrijfsuitje in Midwolda waarbij u 5 x de kans krijgt te raden wie de mol is en zo uw collegas echt beter leert kennen.
Wie Is De Mol Groningen, het spel waarbij u niemand kan vertrouwen!
Het was zeer geslaagd! Geplaatst door PostNL Groningen. Met ca 35 mensen het spel wie is de mol gespeeld. Een flink aantal hilarische momenten die zijn vastgelegd. Daarna een prima diner buffet met meer dan voldoende in zowel keus als beschikbaarheid.
Wie is de mol? Wie is de mol? Break Out Grunopark.
Wat zijn de kosten Wie is de Mol 3 uur 3450, pp minimaal 10 personen Deze tarieven zijn exclusief 050, pp ongevallenverzekering. Direct een offerte voor Wie is de mol? Break Out Grunopark. Daarom Break Out. Keuze uit meer dan 100 activiteiten. Alles op 1 locatie. Op 10 minuten van de stad Groningen.
Wie is de mol teamspel Groningen.
Spannend, actief en leerzaam. Wie ontmaskert de Mol? Wie is de Mol. Ontmasker de saboteur in je groep. Plotseling geld zoek, verdwenen fotos of hopeloos verdwaald in Groningen? Zal dit de achteloze onwetendheid van de groep zijn, of is het.
Ontdek de Mol stadsspel Boek nu bij GroningseUitjes.nl.
Door Van Stad tot Wad Dierenartsen 29/10/2013 1059: Reageer. Van Stad tot Wad dierenartsen heeft onlangs Wie Is De Mol gedaan bij UITJES.NL in de stad Groningen. In het kader van een personeelsuitje zijn we in drie groepen op zoek gegaan naar onze Mol.
Wie is de Rat spel in Groningen.
Alle ingrediënten voor dit spannende en hilarische avontuur staan al klaar. In plaats van een aflevering Wie is de Rat in de Schotse Hooglanden of de jungle van Thailand, spelen jullie Wie is de Rat in het centrum van Groningen.
Wie is de Mol in Groningen Leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en teambuilding van Groningen e.o.
In Groningen het Wie is de Mol bedrijfsuitje spelen. Het Wie is de Mol is het meest bekende bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest van Nederland. Samen trek je de mooie binnenstad van Groningen in, op zoek naar uitdagende teamopdrachten, een terrasje, Mollen mysterie en heel veel gezelligheid!

Contacteer ons