Resultaten voor kinderfeestje wie is de mol

kinderfeestje wie is de mol
WIE IS?
Zoals gezegd in mijn voorwoord ben ik al jaren groot fan van het programma Wie is de Mol, daarom heb ik een kinderfeestje gemaakt dat is gebaseerd op dit thema. Het feestje is compleet beschreven in een uitgebreid draaiboek van het begin tot het einde van het feestje, stap voor stap.
De mol kinderfeestjes.
Al jaren is Wie Is De Mol een hit op televisie. Wat is er dan leuker om een superspannend kinderfeestje te organiseren in dit thema? Zo gezegd zo gedaan: om tegelijkertijd de verjaardag van onze zoon en een leuk groep 8 afscheidsfeest te vieren, zocht ik op internet naar De Mol-mogelijkheden.
Wie is de Mol? Sportfever Kidsproof Haarlem.
Een superleuk, spannend en uitdagend kinderfeestje, georganiseerd door Sportfever! Al jaren is Wie is de Mol een hit op televisie. In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen.
Wie is de Mol party-kids.nl.
Hiermee kun je heel gemakkelijk een Wie is de Mol? Kijk op www.wieisjemol.nl/organiseer-het-zelf/. Sjoelstenen als jokers. Verder afhankelijk van opdrachten die je kiest! Party-Kids.nl is een hobby website waar gratis idee├źn, tips en werktekeningen worden aangeboden voor een kinderverjaardag en kinderfeestje.
Wie is de mol kids boek je alleen bij FEMZ in Tilburg!
Mogelijk van zo t/m vrij, alle tijden bespreekbaar. Wie is de Mol kids voor een actief en spannend kinderfeestje in Tilburg. Wie van je vrienden kun je vertrouwen? Dat is de vraag tijdens dit spannende kinderfeest. De bedoeling van dit spel is dat je in twee groepjes tegen elkaar gaat strijden.
Kinderfeestje: Wie is de Mol en Expeditie Robinson. SUPER feest voor thuis!
Kinderfeestje: Wie is de Mol en Expeditie Robinson. SUPER feest voor thuis! Om het feestje nog makkelijker te maken kun je bij mij ook complete feestpakketten bestellen. Deze pakketten zijn te bestellen en te bekijken via de webshop: www.feestklikshop.nl snel besteld-snel in huis.
Een wie-is-de-mol-feestje voor kinderen vanaf 9 jaar.
De mol had zo een uurtje tijd om zich voor te bereiden op zijn rol. Zet, voor de kinderen er zijn, het wie-is-de-mol muziekje op. Toen de kinderen om 16.00 uur binnen kwamen, kregen ze gelijk hun wie-is-de-mol opschrijfboekje omgehangenzit in feestpakket van feestklik, met daarop hun naam en kandidaatnummer. Toen iedereen er was gingen we gelijk aan tafel om te zingen en om op volgorde! hun cadeautje te geven. We gingen lekker eten en drinken en ondertussen kletsten we over wie de serie op t.v. Voor de kinderen die het nog nooit gezien hadden las ik de uitleg voor uit het draaiboek, zodat het voor alle kinderen duidelijk was. De eerste van de 3 opdrachten kon beginnen. Elke opdracht las ik op de plaats van bestemming duidelijk voor. De kinderen die het misschien niet helemaal begrepen werden wel bijgepraat door de rest van de groep of zagen tijdens de opdracht het licht. Ik wisselde binnen en buitenopdrachten met elkaar af. De opdrachten hoeven niet in een vaste volgorde gedaan te worden. Met de 3 opdrachten waren de kinderen zeker 2 uur bezig. Het leukste is om de 3 opdrachten en de wie-is-de-mol test voor het eten te doen.
Wie is de mol feestje Maak van uw kinderfeestje een succes!
Degene die de meeste vragen goed heeft, is de winnaar. Naast de eeuwige roem, mag hij of zij de gevulde snoeppot mee naar huis nemen. Dat is een prachtig einde van een wie is de mol kinderfeestje. Het wie is de mol spel is helemaal voorbereid, maar vergt wel wat voorbereidingstijd.
Opdrachten/spelletjes voor wie is de molfeestje Ouders Online.
Zo kreeg ik drie winnaars die de pot deelden. Ik had ze allemaal een zwart boekje met pen gegeven, een kompas was onderdeel van weer een ander spel, en dat samen met een zakje chips en een pakje drinken in een tasje met opdruk Wie" is de Mol in woonplaats" gedaan.

Contacteer ons