Meer resultaten voor bedrijfsuitje wie is de mol

bedrijfsuitje wie is de mol
Wie is de Mol Toffe Dag.
Wie is de? Tja, wie dat is mogen jullie zelf uitzoeken tijdens deze Toffe activiteit, gebaseerd op het tv-programma Wie is de Mol. 25, uur Vanaf pp: 1350, Min. Eet Drinkarrangement Info aanvragen Reserveren. Deze activiteit vindt plaats in het centrum van Panningen. Horst, Venlo en Roermond. Tijdens de 25, uur durende tocht krijgen jullie diverse denk en doe opdrachten waarbij je als team een stapel dollars kunt verdienen. Eén groepslid van het team probeert de zaak te saboteren, ontdekken jullie de Mol? Welk team heeft uiteindelijk de meeste dollars? Welk team ontdekt de saboteur van het gezelschap? 12-25 personen: 15, p.p. 26 personen of meer: 1350, p.p. Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg.
Bedrijfsuitje Wie is de Mol Speel dit leuke spel als Personeelsuitje!
Herken de Mol als Bedrijfsuitje? De door jullie gekozen stad vormt het toneel voor dit strategische teamuitje, waarbij niets is wat het lijkt. In dit spel draait alles om samenwerken, miscommunicatie, vertrouwen én wantrouwen. In elk team zit een Mol, maar niemand, behalve de Mol, weet wie de Mol is.
Brasserie Spiegelaar De plek voor lunch of diner in Leeuwarden.
Groeps of bedrijfsuitje Friesland. Al jaren lang een daverend succes. Ideaal voor een bedrijfsfeest of gewoon voor de fun! Het Wie is de mol spel is ons langstlopende personeelsuitje en is ideaal voor teambuilding. Jullie groep wordt opgedeeld in teams.
Bedrijfsuitje/personeelsuitje Zwolle zelf wie is de mol spelen teambuilding Zwolle De Judas Game.
De Judas Game Zwolle Zelf wie is de mol spelen in Zwolle teambuilding Zwolle bedrijfsuitje Zwolle personeelsuitje Zwolle. bedrijfsuitje Zwolle personeelsuitje Zwolle wie is de mol Zwolle Zelf wie is de mol spelen Zwolle De Judas Game Zwolle teambuilding Zwolle.
Wie Is De Saboteur mol rat bedrijfsuitje op eigen locatie organiseren.
Super leuk evenement ter bevordering van de teambuilding wat zeker is gelukt! Ranking the stars quiz Eindhoven. We hebben een geweldige avond gehad. Het eten en spel was goed voor iedereen! Schrijf zelf een review. Sint Jorisstraat 1d. 5211 HA Den Bosch NL. 31 06 4424 73 68. 52690385 KVK nr. Misc Lokaties en plaatsen Gelegenheden Gastenboek Nieuwsbrief zelf vragen maken Partners Sitemap Algemene Voorwaarden Privacy Statement. Waar organiseer ik een uitje? De Mol Breda De Mol Zwolle De Mol Rotterdam De Mol Den Bosch De Mol Amersfoort De Mol Nijmegen De Mol op eigen locatie De Mol Amsterdam De Mol Utrecht De Mol Scheveningen De Mol Den Haag De Mol Arnhem. Populaire Gelegenheden Familiefeest en familiedag Bedrijfsuitje en personeelsuitje organiseren zelf spelen Groepsuitje Teambuilding en samenwerken Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen spel doen Vriendenuitje en vriendenweekend.
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Amsterdam.
Versturen per e-mail. Dit uitje is leuk te combineren met.: vanaf 4950, p.p. vanaf 6350, p.p. Escape diner De Vloek. Escape diner De Vloek. vanaf 4950, p.p. Samen met een college een bedrijfsuitje georganiseerd. Goede communicatie tussen ons het Puur, goed geregeld. Was voor plus minus 45 man. Ook de vele late afzeggingen waren geen probleem. Ontzettend leuk spel en gezellige begeleiders. Ondanks de koude dag, hartstikke leuk gehad en dan spreek ik voor. Goed geregeld, gezellige begin en eindlocatie, professionele begeleiding, leuke opdrachten en een spannende ontknoping. Kortom: een zeer geslaagde dag. Echt een aanrader! Een hele leuke middag gehad met 10 vrienden tijdens het HERKEN DE MOL spel. Zat goed in elkaar, diverse spellen die zo in WIDM hadden gekund en niemand had bij ons door wie de mol daadwerkelijk was.
Wie is de Mol spel? Het origineel alleen bij ons! UtrechtseUitjes.nl.
Uitjesbureau is dan ook het enige bureau in Nederland dat het Wie is de Mol spel kan aanbieden met alle geluidseffecten, tunes, vrijstellingen, attributen en opdracht-formats, want alleen wij hebben de medewerking van de producent. Een ervaring die u normaal alleen kunt opdoen als u een bekende Nederlander bent, kunt u nu als bedrijfsuitje boeken!
Wie is de mol? t Twents Kwartiertje.
Een familiedag organiseren is niet altijd even gemakkelijk. Graag wilt u voor de collegas een mooi feest organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. Ieder jaar is het weer feest in de buurt, samen op pad! Wie is de mol?
Wie is de Mol Den Bosch Wie is de Mol uitje s Hertogenbosch Uitjes Den Bosch Evenementen.
Wie is de mol: Het spel dat behalve op uw mensenkennis, intuïtie en sportiviteit vooral aanspraak maakt op uw paranoia! Vanaf 10 personen te boeken. Boek deze activiteit in Den Bosch op uw gewenste dag en tijdstip! 10-15 personen 2450, p.p. btw 16-20 personen 2350, p.p. btw 21-25 personen 2250, p.p. 26 personen 2150, p.p. professionele Specialtours begeleiders. een actief uitje. consumptie uit de Hollandse bar p.p. bier, fris, wijn. prijs voor de winnaars. prijzen zijn inclusief BTW. Prijsuitreiking in een café in Den Bosch, inclusief consumptie. Naast het Wie is de Rat stadsspel, bieden wij ook een speciale dinerspel variant. Komt u met een grotere groep? Dan krijgt u bij ons een grotere korting! Bel 020 770 89 53 of mail ons! Een van onze meest geboekte citygames in Den Bosch; wie ontdekt de verrader in het team? Veel geboekt als vrijgezellenfeestje of leuk en actief bedrijfsuitje in Den Bosch.

Contacteer ons