Op zoek naar bedrijfsuitje wie is de mol?

bedrijfsuitje wie is de mol
Wie is de Mol Den Bosch Wie is de Mol uitje s Hertogenbosch Uitjes Den Bosch Evenementen.
Wie is de mol: Het spel dat behalve op uw mensenkennis, intuïtie en sportiviteit vooral aanspraak maakt op uw paranoia! Vanaf 10 personen te boeken. Boek deze activiteit in Den Bosch op uw gewenste dag en tijdstip! 10-15 personen 2450, p.p. btw 16-20 personen 2350, p.p. btw 21-25 personen 2250, p.p. 26 personen 2150, p.p. professionele Specialtours begeleiders. een actief uitje. consumptie uit de Hollandse bar p.p. bier, fris, wijn. prijs voor de winnaars. prijzen zijn inclusief BTW. Prijsuitreiking in een café in Den Bosch, inclusief consumptie. Naast het Wie is de Rat stadsspel, bieden wij ook een speciale dinerspel variant. Komt u met een grotere groep? Dan krijgt u bij ons een grotere korting! Bel 020 770 89 53 of mail ons! Een van onze meest geboekte citygames in Den Bosch; wie ontdekt de verrader in het team? Veel geboekt als vrijgezellenfeestje of leuk en actief bedrijfsuitje in Den Bosch.
Wie is de Mol Toffe Dag.
Tja, wie dat is mogen jullie zelf uitzoeken tijdens deze Toffe activiteit, gebaseerd op het tv-programma Wie is de Mol. 25, uur Vanaf pp: 1250, Min. Eet Drinkarrangement Info aanvragen Reserveren. Deze activiteit vindt plaats in het centrum van Panningen. Horst, Venlo en Roermond. Tijdens de 25, uur durende tocht krijgen jullie diverse denk en doe opdrachten waarbij je als team een stapel dollars kunt verdienen. Eén groepslid van het team probeert de zaak te saboteren, ontdekken jullie de Mol? Welk team heeft uiteindelijk de meeste dollars? Welk team ontdekt de saboteur van het gezelschap? 12-25 personen: 15, p.p. 26 personen of meer: 1250, p.p. Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg.
Bedrijfsuitje Wie is de Mol Speel dit leuke spel als Personeelsuitje!
Herken de Mol als Bedrijfsuitje? De door jullie gekozen stad vormt het toneel voor dit strategische teamuitje, waarbij niets is wat het lijkt. In dit spel draait alles om samenwerken, miscommunicatie, vertrouwen én wantrouwen. In elk team zit een Mol, maar niemand, behalve de Mol, weet wie de Mol is.
Brasserie Spiegelaar De plek voor lunch of diner in Leeuwarden.
Groeps of bedrijfsuitje Friesland. Al jaren lang een daverend succes. Ideaal voor een bedrijfsfeest of gewoon voor de fun! Het Wie is de mol spel is ons langstlopende personeelsuitje en is ideaal voor teambuilding. Jullie groep wordt opgedeeld in teams.
Bedrijfsuitje/personeelsuitje Zwolle zelf wie is de mol spelen teambuilding Zwolle De Judas Game.
De Judas Game Zwolle Zelf wie is de mol spelen in Zwolle teambuilding Zwolle bedrijfsuitje Zwolle personeelsuitje Zwolle. bedrijfsuitje Zwolle personeelsuitje Zwolle wie is de mol Zwolle Zelf wie is de mol spelen Zwolle De Judas Game Zwolle teambuilding Zwolle.
Wie Is De Saboteur mol rat bedrijfsuitje op eigen locatie organiseren.
De Mol Breda De Mol Arnhem De Mol Nijmegen De Mol Utrecht De Mol Den Bosch De Mol Amersfoort De Mol op eigen locatie De Mol Zwolle De Mol Rotterdam De Mol Den Haag De Mol Scheveningen De Mol Amsterdam. Populaire Gelegenheden organiseren Groepsuitje Bedrijfsuitje en personeelsuitje Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen Teambuilding en samenwerken zelf spelen spel doen Vriendenuitje en vriendenweekend Familiefeest en familiedag.
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Amsterdam.
Stadsspel vol manipulatie, ludieke opdrachten en plezier. Perfect voor een bedrijfsuitje of teambuilding in Amsterdam. Haalt het beste èn slechtste in uw team naar boven! Ook mogelijk als Herken de Mol dinerspel. Waarom is Herken de Mol zo goed? Herken de Mol is een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt.
Wie is de Mol spel? Het origineel alleen bij ons! UtrechtseUitjes.nl.
Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvende optie om het originele Wie is de Mol spel ook als uw bedrijfsuitje te spelen neem dan contact met ons op! B ent u ook benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers?
Wie is de mol? t Twents Kwartiertje.
Een familiedag organiseren is niet altijd even gemakkelijk. Graag wilt u voor de collegas een mooi feest organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. Ieder jaar is het weer feest in de buurt, samen op pad! Wie is de mol?

Contacteer ons