Zoeken naar wie is de mol spelregels

wie is de mol spelregels
Wie is de Mol? Bordspel Spelregels.
Het bordspel Wie is de Mol is zeer dynamisch, aangezien er een smartphone of tablet bij de hand moet zijn om de QR-codes te kunnen openen. Het spelprogramma Wie is de Mol? is al sinds het eerste seizoen ongekend populair.
Wie is de Mol? Wikipedia.
Na elke ronde elke twee/drie dagen krijgen de kandidaten via een laptop twintig vragen in de finale veertig vragen over de identiteit van de mol. De laatste vraag van deze test is altijd Wie" is de Mol, waarbij de kandidaten moeten aangeven wie ze denken dat de mol is.
Info Wie is de Mol.
Diegene die in de laatste aflevering de meeste vragen over De Mol goed weet te beantwoorden en dus De Mol ontmaskert, wint de inhoud van de pot. Wie is de Mol? wordt sinds 1999 geproduceerd door IDTV en uitgezonden door AVROTROS op NPO 1.
Hoe werkt Wie is de Mol?
De finaletest bestaat uit 40 vragen over de Mol. Één wint, één verliest en één is de Mol. De winnaar gaat naar huis met het geld uit de pot. Afvallers niet markeren. Wie is de Mol? Net zo spannend als de serie.
Wie is de Mol? Wikikids.
De Mol saboteert de opdrachten en probeert er voor te zorgen dat er zo weinig mogelijk geld in de pot komt. Elke aflevering krijgt de kandidaat aan het einde van de uitzending een test waarin hij moet zeggen wie volgens hem de Mol is.
Officiele uitleg hoe wie" is de mol" te bekijken?
Wie is de Mol? WieIsDeMol.Com Oudere seizoenen Wie is de Mol? Wie is de Mol AVRO 2009 Topic: Officiele uitleg hoe wie" is de mol" te bekijken? Topic: Officiele uitleg hoe wie" is de mol" te bekijken? gelezen 9154 keer.
WIDM Pool.
7.1 Golden Egg Check aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de Wie is de Mol pool, bereikbaarheid van de website, onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie, informatie die is toegevoegd door derden alsmede via de website ter beschikking gestelde bestanden.

Contacteer ons