Zoeken naar wie is de mol spel amsterdam

wie is de mol spel amsterdam
Wie is de Mol spel Borrelboot Diner Bedrijfsuitje Amsterdam.
Uw dag begint met een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij Herken de Mol draait het om kennis, vertrouwen en diverse ludieke opdrachten. De mol zal proberen zoveel mogelijk opdrachten te laten falen. Wie wint het vertrouwen en mag de beslissende opdrachten uitvoeren? Ben jij in staat de ware identiteit van de mol te ontmaskeren? Wij zullen de mol van tevoren inlichten en instructies geven zodat hij of zij precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt! U krijgt 3 keer de kans om de mol binnen de groep te herkennen Heb jij met je team als eerste de mol gevonden? Dan ben jij de winnaar van de Herken de Mol bokaal! Na het spannende spel heeft u tijd om na te praten en te borrelen op één van onze boten. De borrelboot is absoluut de leukste manier om door de stad te varen.
Citygames in Amsterdam Wegmetdebaas.
Wie is de MolRat! Uitjesbazen: Het spel lijkt op wie is de mol, maar is veel viezer. Zoals een echte molrat betaamt! Ontdek de stad, ontdek de molrat in jullie midden en speel vernuftige games bij ieder checkpointEven: voorstellen.De naakte molrat Heterocephalus glaber is een knaagdier uit de familie Bathyergidae. Citygames regio Amsterdam.
Ontmasker de Mol aan tafel. Dinerspel Monsterevents.
Streng doch rechtvaardig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. No mercy is het credo! Elimineer jij de mol in jouw team? Om een idee te krijgen hoe jouw eigen Ontmasker de Mol dinerspel eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma.: Voorbeeldprogramma: De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd. 18.00 uur Ontvangst/Uitleg. 18.30 uur Spelonderdeel 1. 19.00 uur Voorgerecht. 19.15 uur Spelonderdeel 2. 19.45 uur Hoofdgerecht. 20.15 uur Spelonderdeel 3. 20.45 uur Dessert. 21.15 uur Einde. Dit dinerspel is ook te boeken als stadsspel Ontmasker de Mol? Jij vraagt wij draaien! Optionele toevoeging aan het programma. Vergaderen, lunch, trainingen, overnachting. Top 3 combinaties met dit programma. Le Tour de Eend. Help, we zijn Gehacked! Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc.
Wie is de Mol'-reizen' bij Sawadee Reisgraag.nl.
Wie is de Mol'-reizen' bij Sawadee. AMSTERDAM Vanaf 1 januari kun jij in de voetsporen treden van het populaire televisiespel Wie is de Mol. Sawadee Reizen biedt zeven compleet nieuwe rondreizen aan waarbij je het spel zelf kunt ervaren. Misschien ontmasker jij de Mol.
Zoek de Spion in Amsterdam.
Dit spel is gebaseerd op het overbekende Wie Is De Mol? Wie van uw medewerkers is de spion? Uw afdelingsuitje heeft een sfeervol meeting point. Op een centrale positie in de wereldvermaarde binnenstad van Amsterdam spreken u en uw collega's' af.
Amsterdam Noord Used Products Amsterdam Noord.
voor je nieuwe of gebruikte producten! U vindt onze winkel op de hoek van het Bovent Y winkelcentrum in Amsterdam Noord. Achter de Jumbo op het mooie en altijd gezellige Buikslotermeerplein vindt u een van de mooiste Used Products winkels van Nederland.
Herken de Mol: wie is de saboteur in uw team Puur Rotterdam.
Het spel kon iedereen bekoren en dat was mogelijk door de goede uitwerking en uiteraard goede begeleiding van het spel Laurens was een ideale gids. Het was echt geslaagd! Bedankt voor de foto's, een leuk souveniertje.: Herken de Mol. 5 5 1. Hallo Lisa, wij hebben het heel leuk gehad. Het weer zat gelukkig ook mee, ondanks de slechte voorspellingen. Aan Erwin hadden we een hele leuke begeleider. Het was helemaal top! Bekijk alle reviews. Anderen bekeken ook. Citygame Rotterdam 2.0. Laat een review achter. Voor en Achternaam. Terug naar het overzicht. Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op. Bel ons op 010-7271205. Vandaag tot 1730.: Stuur ons een bericht. Ga naar het contactformulier. Chat met ons. Op dit moment zijn wij. Maandag t/m vrijdag. Zaterdag en zondag. 3011 XZ Rotterdam. Escape Room Mysterium. Vergaderlocatie Dak van Amsterdam. Vergaderlocatie De Grote Werf. Vergaderlocatie Rotterdam View. Contact en adres. 3011 XZ Rotterdam. Volg ons op. Wij zijn aangesloten bij. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 2019 Copyright Puur Rotterdam Puur Rotterdam is onderdeel van Puur Events Bedrijfsuitjes in Rotterdam met maximaal effect voor elk budget 2019 Copyright Puur Rotterdam Puur Rotterdam is onderdeel van Puur Events.
Bedrijfsuitje Tal van ideeen.
Vanaf 4 personen. Wie is de Mol? The Official Game Amsterdam. Speel de officiële Wie" is de Mol" citygame nu zelf! Een volledig nieuwe 2.0. FLIKKEN Nieuwste Citygame Amsterdam. De misdaadserie van dit moment! Verpakt in een ingenieuze citygame. Vanaf 10 personen. Walking Dinner Amsterdam. Tijdens dit Walking Dinner leert u alle mooie plekjes van Amsterdam kennen. City Game: Ontstress de Kip Amsterdam. City Game ontstress de kip, een spel met veel lol!
Wie Is De Saboteur mol rat bedrijfsuitje regio Amsterdam en omgeving Noord Holland organiseren.
Alle mollen op de dam, shalalalie, shalalalaa! Aan de Amsterdamse grachten speur je naar de mol en speel je het leukste saboteur spel van Nederland! Amsterdam, karakteristieke grachten, Madame Tussaud, theater Carré en natuurlijk nog veel en veel meer. Amsterdam, jouw stad, jouw mol, jouw Wie Is De Saboteur.

Contacteer ons