Op zoek naar wie is de mol spel amsterdam?

wie is de mol spel amsterdam
Wie is de Mol Vrijgezellenfeest Vrijgezellenfeest Amsterdam tips ideeën vrijgezellenuitje mannen en vrouwen.
Ons wie is de mol spel bestaat uit verschillende leuke afwisselende vrijgezellenfeest opdrachten en puzzels die in het oude centrum moeten worden volbracht. Uiteraard bevat dit spelprogramma ook een pauze in een gezellig Amsterdams café, inclusief een consumptie naar keuze bier, fris, wijn. Het wie is de rat vrijgezellenfeest spel in Amsterdam is ideaal als middagactiviteit tijdens jullie vrijgezellenfeest.
Het originele Wie is de Mol spel bedrijfsuitje AmsterdamseUitjes.nl.
Hoe vaak hebben uw collegas al een weddenschap afgesloten? Stelt u zich voor dat u het originele Wie is de Mol spel als bedrijfsuitje zou kunnen organiseren Dat kan nu! Het bekende Wie is de Mol-spel van televisie kunt u nu zelf met uw collegas spelen in Amsterdam!
Wie is de rat spel in Amsterdam Spectaculaire opdrachten!
Wie is de Rat Spel in Amsterdam. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Wie is de Rat Spel in Amsterdam. Details over dit uitje. Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!
Bedrijfsuitje AmsterdamseUitjes, Wie is de Mol? The Official Game Amsterdam, amsterdamseuitjes-wie-is-de-mol-the-official-game-amsterdam.
The Official Game Amsterdam. Ontvang informatie / offerte Terug naar de vorige pagina. Andere activiteiten van dit bedrijf. Speel de officiële Wie" is de Mol" citygame nu zelf! Een volledig nieuwe 2.0 productie van mediabedrijf IDTV en Uitjesbureau. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het eind van Wie is de Mol. We bieden u eindelijk de kans om nu zelf met collega's' en vrienden het bekendste spel van NL te spelen.
Wie is de Rat Amsterdam Uitje boats and events.
Wilt u uw gezelschap een buitenactiviteit bieden waar gegarandeerd over nagepraat wordt? U hoeft niet verder te zoeken, wij hebben het passende recept voor u; Wie is de Rat Amsterdam! Kijk vooral rond, maar vergeet uw zintuigen vooral op uw eigen teamleden te richten. Ten minste; als u dit ingenieus opgezette spel wilt winnen. Na een korte speluitleg gaat u in teamverband op pad met een aantal creatieve, sportieve en vooral komische opdrachten waarbij hechte samenwerking geboden is. Maar In elk team zit een mol!
Wie is de Mol spel Borrelboot Diner Bedrijfsuitje Amsterdam.
Uw dag begint met een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij Herken de Mol draait het om kennis, vertrouwen en diverse ludieke opdrachten. De mol zal proberen zoveel mogelijk opdrachten te laten falen. Wie wint het vertrouwen en mag de beslissende opdrachten uitvoeren? Ben jij in staat de ware identiteit van de mol te ontmaskeren? Wij zullen de mol van tevoren inlichten en instructies geven zodat hij of zij precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt! U krijgt 3 keer de kans om de mol binnen de groep te herkennen Heb jij met je team als eerste de mol gevonden? Dan ben jij de winnaar van de Herken de Mol bokaal! Na het spannende spel heeft u tijd om na te praten en te borrelen op één van onze boten. De borrelboot is absoluut de leukste manier om door de stad te varen.
Wie is de Mol Diner Spel uitjes Amsterdam met korting.
Bekijk het losse Wie is de Mol Spel Amsterdam. Of lees verder op de Wie is de Mol uitje spel website. Dagje uit Amsterdam? Bekijk hier: Wie is de Mol Diner, wie is de mol spellen, tips wie is de mol, wie is de mol diner amsterdam.
Ontdek de Mol Stadsspel! Amsterdam, Amsterdamse Uitjes TeamUitstapje voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of Uitje door heel Nederland!
Ontdek de Mol Stadsspel! Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers midden in Amsterdam. Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten tijdens dit stadsspel exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel. De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijkde Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan. U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol. Ontdek de Mol als stadsspel. Een spel gebaseerd op de ervaring van spelers die daadwerkelijk hebben meegedaan aan het originele televisieprogramma Wie is de Mol zoals Geert Hoes.
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Amsterdam.
Herken de Mol is een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij dit spel draait het om diverse ludieke opdrachten, kennis en vertrouwen. En juist dat laatste is de grote uitdaging!

Contacteer ons