Meer resultaten voor opdrachten de mol

opdrachten de mol
Wie is de Mol? opdrachten.
Klik hier en bestel direct! Er zit na 25 opdrachten 13.020 in de pot. 50 Opdracht 25 Vakantieresort. De kandidaten spelen dit spel in een groot en druk vakantieresort. Klaas krijgt een camera op zijn buik en moet van de receptie naar het strand komen zonder dat een toerist in beeld komt. 600 Opdracht 24 Composities. De kandidaten krijgen vijf fotos van het Dominicaanse leven. Ze moeten deze composities binnen een uur reconstrueren. Voor elke juiste foto verdienen ze 200 euro. Als alle foto's juist zijn. 1.000 Opdracht 23 Televisie.
Opdrachten WIDM6 ARCHIEF.
Elk in het Spaans benoemd item levert geld op voor de pot. Tijdens een chique diner met een welgesteld Argentijns echtpaar krijgen de kandidaten diverse opdrachten die ze zonder de gastheer en gastvrouw te beledigen moeten zien uit te voeren. Met een drietal oude auto's racen de kandidaten zes ronden op een circuit. Elke ronde rijdt een andere auto terwijl de twee overige auto's bij de pittstop staan. Bij de pittstop staan diverse klussen gepland en daarnaast moeten de kandidaten zelf de tijd bijhouden.
Molfeesten.
Natuurlijk kan het voor de jongeren onder ons ook worden gespeeld in een alcoholvrije versie. Klik voor informatie over Mol pongen hier. Mastermind Raad de kleurencode van de presentator. Een spel waar logisch denken en goed overleg voor nodig is. Fotoparcours Een speurtocht waarbij je alertheid en je geheugen op de proef wordt gesteld. Zoek foto's kies de inhoud van één bekertje en onthoud de volgorde van de foto's. Het is erg leuk om bijvoorbeeld foto's van eigen vrienden familieleden collega's leerkrachten etc. Memorable Game Door de juiste kaarten te draaien kan je geld voor de pot winnen jokers verdienen en andere kandidaten wegspelen. De winnaar gaat voor de vrijstelling!
Wie Is De Mol Je eigen Wie Is De Mol spel organiseren.
Die bedenkt de spellen bereid ze voor en presenteert ze aan de deelnemers. In mijn ervaring was het handig dat PJ ook wist wie de mol is de echte PJ weet dit namelijk niet. Maar de mol moet van tevoren weten wat de opdrachten zijn om zo voorbereid te kunnen beginnen daarvoor moet PJ wel die opdrachten door kunnen sturen! Hierbj vindt je de artikelen om je op weg te helpen. Het eerste artikel is een beschrijving van de eerste WIDM avond die ik georganiseerd heb met alle bijhorende spellen. Het tweede artikel bevat spellen van de tweede keer dat ik zo'n avond georganiseerd heb meer inspiratie voor spellen dus! Het derde artikel bevat een beschrijving van jokerspellen spellen waarbij extra jokers te verdienen zijn om deelnemers door de executies te helpen.
Seizoen 1 Opdrachten Wie is de mol.
Website 2010-2015 Ronald van der Velden. Teksten en beeldmateriaal mogen niet worden hergebruikt zonder voorafgaand overleg. Het televisieprogramma Wie is de Mol wordt in Nederland uitgezonden door de AVRO. Het concept is eigendom van de oorspronkelijke bedenkers Tom Lenaerts Bart De Pauw Michel Van Hove en Michiel De Vlieger. De rechten voor Nederland worden door de Belgische TTTI bvba vertegenwoordigd en het programma wordt in Nederland onder licentie geproduceerd door IdtV. TNFP vertegenwoordigd de rechten buiten de Benelux.
Wie is de Mol? Opdrachten WIDM8 ARCHIEF.
215 gasten en 1 vaste bezoeker Molzkovicz. Wie is de Mol? Get The Picture 8.8. Wat weten ze over elkaar? Wat weten ze over elkaar? Iedere kandidaat krijgt een vraag of een andere kandidaat.
Wie is de Mol? De opdrachten WIDM12 ARCHIEF.
215 gasten en 1 vaste bezoeker Molzkovicz. Wie is de Mol? Overzicht en waardering opdrachten. Alle kandidaten worden apart van elkaar gedropt.
Opdrachten/spelletjes voor wie is de molfeestje Ouders Online.
De puzzel stelt uiteindelijk de route voor van een kleine speurtocht ergens naar toe de straten zijn lijntjes zoals in de laatste aflevering. Als je de mol hoe doe je dat trouwens van tevoren inseint dat stuk x of twee manieren kan kan de mol ook goed mollen. Zo moet je met alles iets inbouwen waar de mol kan mollen en de mol moet dit ook weten anders is het niet zo leuk. Sowieso moet je de kinderen van tevoren uitleggen hoe het gaat en dat kinderen die geen mol zijn ook kunnen mollen zodat anderen denken dat zij de mol zijn.
www.wieisdemol.net. Heinz Wie is de Mol? 2011 fansite www.wieisdemol2011.nl.
Heinz Wie is de Mol 2011 fansite is speciaal gemaakt voor de elfde serie van wie is de mol die zich met bekende Nederlanders in El Salvador en Nicaragua afspeelt.

Contacteer ons