Op zoek naar carolien wie is de mol?

carolien wie is de mol
Carolien Borgers seizoen 13: Wie is de mol.
In het kader van. Wie is de mol? Joep van Deudekom. Carolien Borgers Seizoen 13, finalist. Carolien Borgers Breda, 1983 is een Nederlandse cabaretière. Ze speelde op haar 25e al haar eerste grote programma, dat maar liefst 120x gespeeld werd.
Carolien Borgers uit Etten-Leur niet winnaar Wie is de Mol, maar ook niet de mol Omroep Brabant.
Carolien Borgers uit Etten-Leur niet winnaar Wie is de Mol, maar ook niet de mol. EINDHOVEN Carolien Borgers uit Etten-Leur is niet de winnaar van het dertiende seizoen van Wie is.De Mol? Dat bleek uit de een-na-laatste aflevering van het Avro-programma donderdagavond.
Cabaretier Carolien Borgers Finale Wie is de Mol Sara op Zondag.
Komende donderdag 20.30 op nederland 1 sta ik in de finale van Wie is de Mol 2013 samen met Paulien Cornelisse en Kees Tol. Afgelopen zondag was ik te gast bij Sara op Zondag op radio 2, hieronder kun je de liedjes terugluisteren.:
Cabaretier Carolien Borgers Biografie.
De reprise rondde ze af in december 2015. Daarnaast was Carolien vaste columnist bij het programma Altijd Wat van de NCRV en in de radioshow van Giel Beelen op 3fm. Ze maakte regelmatig haar opwachting in het programma Mag ik u kussen van de AVRO. In 2013 was ze finalist in het programma Wie is de Mol van de AVRO en in 2013 was ze vast panellid bij het humoristische RTL4 programma Volgende week met Peter Heerschop, Viggo Waas, Richard Groenedijk en Daphne Bunskoek.
Cabaretier Carolien Borgers Wie is de Mol?
Carolien Borgers Wikipedia.
Borgers was deelnemer in het dertiende seizoen van het televisieprogramma Wie is de Mol?, dat werd opgenomen in Zuid-Afrika. Ze was de verliezend finalist, hoewel ook zij mol Kees Tol ontmaskerde. Sinds 2017 heeft ze in de nacht van maandag op dinsdag een radioprogramma op NPO Radio 2. Daarnaast is Borgers actief als zangeres: in december 2014 bracht ze haar Nederlandstalige debuutalbum De Andere Ik uit. In datzelfde jaar gaf zij een optreden op Lowlands. In maart 2016 deed ze mee met It Takes 2 van RTL, een programma met zingende BN'ers, en eindigde daar als vijfde. In 2017 nam ze deel aan de debatserie What's' the right thing to do van de Human televisie onder leiding van Michael Sandel. TALK en het EK Vrouwenvoetbal 2017. Borgers in TALK. In 2017 was Carolien talkshow host in haar eigen talkshow TALK dat uitgezonden werd op NPO Best.
Carolien Borgers seizoen 13: Wie is de mol.
In het kader van. Wie is de mol? Joep van Deudekom. Carolien Borgers Seizoen 13, finalist. Carolien Borgers Breda, 1983 is een Nederlandse cabaretière. Ze speelde op haar 25e al haar eerste grote programma, dat maar liefst 120x gespeeld werd.
Wie is de Mol? 2013 Aflevering 7 HD: Een ontwikkeling YouTube.
Kandidaten: Carolien Borgers, Daniël Boissevain, Ewout Genemans, Janine Abbring, Joep van Deudekom, Kees Tol, Paulien Cornelisse, Tania Kross, Tim Haars, Zarayda Groenhart. Presentatie: Art Rooijakkers. The Mole TV series., Wie is de Mol., Wie is de Mol 2013., Wie is de Mol?
Cabaretier Carolien Borgers Wie is de Mol Special.

Contacteer ons