Zoeken naar wie is de mol spel

wie is de mol spel
Wie is de Mol Den Bosch Wie is de Mol uitje s Hertogenbosch Uitjes Den Bosch Evenementen.
Het ultieme teamspel; waarbij ieder teamlid een verrader zou kunnen zijn Wees alert, slim, en indien nodig; een beetje sneaky! Leer dat zelfs uw leukste collegas, familieleden of vrienden een duister en onbetrouwbare kant kunnen hebben. Wie is de mol: Het spel dat behalve op uw mensenkennis, intuïtie en sportiviteit vooral aanspraak maakt op uw paranoia!
Wie is de Mol Overijssel en Twente.
vanaf 1950, p.p. Het populaire televisieprogramma Wie is de Mol was de afgelopen maanden weer onderwerp van gesprek tijdens verjaardagen, in de kroeg en op kantoor. Wie is dit jaar de Mol? Wie speelt het spel het beste, wie haalt de finale?
Herken de mol: wie is de saboteur in uw team? Puur Amsterdam.
Ook mogelijk als Herken de Mol dinerspel. Waarom is Herken de Mol zo goed? Herken de Mol is een spannend en actief spel in het centrum van Amsterdam dat het slechtste in iedereen naar boven haalt. Bij dit spel draait het om diverse ludieke opdrachten, kennis en vertrouwen.
wie is de mol Partycentrum Strandheem.
Welk team vindt hun mol en verdient uiteindelijk de meeste punten? De groep wordt in meerdere kleine teams van 5 tot 8 spelers verdeeld. Het spel bestaat uit meerdere rondes. Enveloppen ontvangen en uitleg van het spel. Denkspelronde om de hersens even flink te laten kraken. En tenslotte; het echte Wie is de Mol-spel.
Wie is de Mol spel kopen? BESLIST.nl Lage prijzen.
Speel nu zelf het spel, Wie is de mol Het bordspel is afgeleid van het bekende en populaire televisieprogramma Wie is de mol In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geh. Wie is de Mol.
Ontdek de Mol Stadsspel! Wie is de Mol bij AmsterdamseUitjes.nl.
In dit spel doet uw team mee aan een speciale aflevering van Wie is de Mol. We verzamelen op een centrale locatie waar na een korte uitleg en introductie uw gezelschap in teams wordt verdeeld. Per team gaat u aan de slag om opdrachten, uitdagingen, spellen en hersenkrakers te maken en dat midden in Amsterdam.
Wie is de mol als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?
Beschik je over mensenkennis en onderscheid je moeiteloos het goede van het kwade? En kun je daarbij ook nog eens een team samenstellen dat de opdrachten perfect uitvoert, ondanks de tegenwerking van een mol rat in jullie midden? Dan is het spel wie is Rat het ideale uitje!
Wie is de mol teamspel Groningen.
De mol zal proberen om onopvallend zoveel mogelijk opdrachten. tot een mislukking te laten brengen. Aan jullie de loodzware maar opwindende taak om de mol te ontmaskeren! Beleef het, voel het en ontdek het in het super spannende spel Wie is de Mol?
Wie is de Mol spel.
Wie is de Mol? is een actief spel waarbij je opdrachten moet uitvoeren. Het is een variant op het razend populaire tv programma Wie is de Mol? In deze variant is echter geen sprake van één mol, maar zit er in elk team een mol, die de boel behoorlijk kan saboteren.

Contacteer ons