Zoeken naar wie is de mol opdrachten

wie is de mol opdrachten
Speel De Mol in je klas update KlasTools.
28 november 2017 at 1544.: Zeer leuk speclconcept, erg mooi uitgewerkt met leuke opdrachten en vragenlijsten. Om de vragen op iedere plek beschikbaar te hebben kan je ook gebruik maken van de website http//www.SpeeldeMol.be.: Doordat je spel online is kan je ook op iedere plek/toestel de vragen beantwoorden óf bewerken, als er maar internet is. De website laat toe voor iedere ronde het aantal uitvallers te kiezen. Bovendien wordt de winnaar onmiddelijk berekent op basis van de antwoorden. Pingback: Website om Wie Is De Mol te spelen KlasTools.
Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Dat doe je zo!
De mol kreeg een andere brief. De mol kreeg op voorhand alle opdrachten door en er werden handige molstreken gedeeld. Mol boekjes en jokers tijdens het Wie is de Mol kinderfeestje. Onze huiskamer was omgetoverd tot een met zwart/groen/grijs versiert mol-walhalla.
Wie is de Mol? opdrachten.
Home Over WIDM Deelnemers Hints Molacties Opdrachten Afleveringen Forum Inloggen Registreren. De identiteit van de Mol is bekend. Winnaar gaat naar huis met 17.750 euro. Wie is de Mol? 2016 opgenomen in Dominicaanse Republiek Het nieuwe seizoen is begonnen! Klik hier om aflevering 1 nog een keer te bekijken Heb je het Molboekje van 2019 nog niet in huis?
Wie is de rat? De jongens uit Schoorl.
Die weet alles. Onder leiding van onze eigen expert voeren de teams een tal van opdrachten uit. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet?
Wie is de mol goes international.
Maar één van hen is een bedrieger de Mol, en die is er alles aangelegen om de opdrachten te saboteren. Na iedere speelronde komt er een stemronde waarin iedereen mag stemmen op diegene waarvan ze denken dat hij de mol is. Aan het einde van elke stemronde word de stembus open gemaakt. Hierdoor weet iedereen wie er het meest verdacht is.
Wie is de Mol? Junior gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug. Wie is de Mol? Junior Uitzending gemist. Pagina.
In Wie is de Mol Junior voeren jonge kandidaten, in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar, onder leiding van presentator Art Rooijakkers spannende, actieve en slimme opdrachten uit in Nederland. Zij gaan op zoek naar de Mol in hun midden.
Wie is de Mol: Opdracht 1: Zandlopers afl. 3 gemist? Kijk op npo3.nl.
Wie is de Mol? Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op de Mol in zijn midden. Seizoen 18 wordt uitgezonden van 6 januari tot en met 10 maart 2018.
WIE IS DE MOL Outdoor Bakkeveen.
Tijdens stemrondes geef je aan, wie jij denkt wie de mol is. Een kleine greep uit de verrassende spellen en opdrachten; Geocaching, boogschieten, de vooruitziende blik en ook onze uitkijktoren wordt gebruikt! Wie is slimmer? Jij en je team of de mol Een erg leuk spel met uitdagende spellen en opdrachten.
De Mol fansite wieisdemol.be.
Zij kreeg in aflevering 1 de hoofdrol toevertrouwd, en moest sindsdien de groep niet meer helpen bij de opdrachten maar tegenwerken om de groepspot zo laag mogelijk te houden. Ben jij de perfecte Mol? Of ontmasker je de saboteur in de groep? Ga de uitdaging aan. Zondag 10 maart om 20u op VIER. Poll Wie is De Mol?

Contacteer ons