Zoeken naar opdrachten wie is de mol zelf spelen

opdrachten wie is de mol zelf spelen
De Chiromol Spelen.
De opdrachten voor 11 leiders 1/ Haal met 11 personen 1000 punten bij een partijtje bowling. 2/ Zoek de kampplaats zonder oriëntatiehulpmiddelen. enkel adres 3/ Raad een liedje gefloten op een Chirofluit. de fluiter draagt een hoofdtelefoon met mp3-speler 4/ Speel mastermind met gezochte voorwerpen. De vragen 1/ Wat is je naam? 2/ Wat is je geboorteplaats? 3/ Waar woon je dorp 4/ Wat zijn je hobby's? 5/ Hoe lang zit je al in de Chiro? 6/ Van welke afdeling ben je leider? 7/ Wie was jouw lievelingsleidster? 8/ Wat was je leukste kamp? 9/ Ben je de mol? Onze prijs bedroeg 5 cadeaucheques van 5 euro bij de FRS, zo kon deze eventueel nog verdeeld worden onder de winnaars. van Bert Peeters, /, Chiro Bever, Galmaarden. afhankelijk van deel Mol kaartje. afhankelijk van deel Vragenlijst. 1 Mp3 hoofdtelefoon. 1 deelbare prijs Prijs. Facebook Like Tweet Widget Google Plus One. Meer van dit. geschiedenis oude koning. grote joepie klj-spel. fata morgana thema dorpsfeest. grote spel travestieten. Lach je rijk. Eén tegen allen. Wiki wiki challenge. De koude oorlog. Van puber tot volwassene. Speldoos Speelimpulsen Hoe speelaanbod organiseren? Zoek in 2956 spelen. Zelf spelen maken?
Het originele Wie is de Mol spel bedrijfsuitje AmsterdamseUitjes.nl.
Met wie vormt u een bondje? Dit en meer zult u zich afvragen tijdens het spelen van dit superspannende bedrijfsuitje. Bekijk direct de trailer.: Boek hier direct vrijblijvend een optie voor het originele Wie is de Mol spel als bedrijfsuitje en wij nemen contact met u op! Exclusieve licentie Wie is de Mol spel. Uitjesbureau heeft de exclusieve Wie is de mol-licentie en biedt daarmee als enige in heel Nederland het officiële Wie is de Mol spel aan. Een ervaring die u normaal alleen kunt opdoen als u een bekende Nederlander bent, kunt u nu als bedrijfsuitje boeken! Voor de goede orde, dit betekent dat alleen wij kunnen beschikken over de originele Wie is de mol? rekwisieten, geluidsfragmenten, tunes, jokers, vrijstellingen en opdrachtformats. Hoe werkt het originele Wie is de Mol spel? Een heuse bekende Nederlander is uw professionele gids en presentator. De kandidaten zijn u en uw collegas die deelnemen aan het bedrijfsuitje. U krijgt allerlei opdrachten die u zo goed mogelijk dient uit te voeren.
Het originele Wie is de Mol spel? Alleen bij ons! HaagseUitjes.nl.
Bent u benieuwd hoe het officiële Wie is de Mol spel eruit ziet? Hoe werkt het originele Wie is de Mol spel? De spelleiding heet u welkom op de verzamellocatie en legt het spel nog een keer uit. Hierna verdeelt de presentator uw gezelschap in teams. Ongemerkt is er in ieder team één mol geplaatst. Deze mol is vooraf door de hoofdmol gebrieft en weet dus welke opdrachten er gaan volgen.
Game Vind de mol Ervaar het zelf! Fundustry Events.
Wie licht de boel op en wie houdt zich schuil achter de Mol. De Mol kijkt ten alle tijden mee met de groep, dus pas op! Hoe werkt het spel? Op de afgesproken locatie wordt de groep ontvangen door begeleiders die gedurende het spel aanwezig zijn. De teams moeten gemaakt worden en vervolgens wordt er een Mol aangewezen. De teams strijden tegen elkaar. Het team met de meeste punten wint, maar. De Mol van ieder team probeert tijdens de opdrachten het spel zo veel mogelijk te saboteren. Vervolgens gaan we splitten en worden er vele opdrachten uitgevoerd. Als het einde nadert komen we samen op een afgesproken locatie en drinken we een drankje. Tot slot wordt de laatste opdracht gespeeld: Vind de Mol! Het spel wordt gespeeld in een stad naar keuze, op een van onze locaties of op een eigen locatie. Is de groep wat kleiner? We spelen het spel gewoon in één team.
Judas Game Kinderen De Judas Game.
Grote variatie aan opdrachten: Coördinatie, seinen, foto-opdrachten, objecten verzamelen etc. Tijdens het spel is er altijd een spelleider aanwezig. Minimaal 8 deelnemers, maximaal 14 meerdere groepen mogelijk. Minimale leeftijd 8 jaar, maximale leeftijd 16 jaar. Eten en drinken mag u zelf meenemen. Arjan Landman, spelleider bij De Judas Game. Voor" kinderen is het een hele ervaring om iedereen in de groep te observeren en ondertussen ook nog fanatiek een spel te spelen. Onze game zorgt ervoor dat kinderen elkaar op een andere manier leren kennen." De Judas Game voor kinderen wordt gespeeld in Zwolle. Mocht u dit in uw eigen stad willen, kunt u een offerte aanvragen. Er wordt buiten Zwolle een reiskostenvergoeding gevraagd van 043, cent per kilometer. Wie is de mol voor kinderen Zelf wie is de mol spelen voor kinderen Wie is de mol voor jongeren.
Wie is de Mol?
in Re: Wie is de Mol zelf s. Gepost op 26-06-2012, 230800.: Wie is de Mol AVRO 2011. donderdag om 20.30 uur op Nederland 1. Laatste bericht door trialk. in Re: Wie is de Mol bordsp. Gepost op 2-03-2014, 144631.:
Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Dat doe je zo!
Er lagen echte jokers en mol boekjes klaar. Want zeg nu zelf. Het spel Wie is de mol kun je niet spelen zonder heus mol boekje. Voor zwart, groen, grijze feestversiering kan je uitstekend hier terecht.: Een aantal van de in het draaiboek aangegeven opdrachten vond ik vrij moeilijk.
Bedrijfsuitje Wie is de Mol Speel dit leuke spel als Personeelsuitje!
Maar wie kun je vertrouwen? Wie geven jullie de iPad in handen en wie laten jullie de opdrachten uitvoeren? Vanaf de start is niemand meer te vertrouwen. In dit spelprogramma ontmasker je niet alleen de Mol maar ook de leukste plekjes van de door jullie gekozen stad én je ontdekt zeer verrassende kanten van je medespelers. Hoe kan het programma eruit zien? 14.00 uur Ontvangst met koffie/thee/lekkers. 14.30 uur Welkomstwoord en groepsindeling. 14.45 uur Aanvang programma Herken de Mol. 17.00 uur Prijsuitreiking. 17.30 uur Aanvang diner. 20.00 uur Einde van een geslaagde dag. Dit is een voorbeeldprogramma. De tijden zijn aan te passen naar wens. Over de Locatie. Dit programma is te boeken in Alkmaar, Schagen, Den Helder en Enkhuizen. Daarnaast spelen wij het spel Herken de Mol ook op locatie in het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen en Natuurcentrum De Helderse Vallei te Den Helder.
Wie is de mol in uw gezelschap Mollenjacht.
In de groep bevindt zich echter één saboteur, die maar één doel heeft: proberen om zoveel mogelijk opdrachten te laten mislukken. Nog meer leuke uitjes? Op zoek naar een leuk idee voor je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? W3L Evenementen organiseert originele uitjes voor elke gelegenheid. Wie Is De Mol spelen? Wil je zelf eens Wie Is De Mol?

Contacteer ons