Meer resultaten voor wie is de mol rotterdam

wie is de mol rotterdam
Herken de Mol: wie is de saboteur in uw team Puur Rotterdam.
Let goed op het gedrag van uw teamgenoten, want u krijgt tijdens het spel een aantal keer de kans om de Mol te ontmaskeren. Na het bloedstollende spel ontvangen we u weer op de startlocatie voor de prijsuitreiking. Wie was de beste Mol? En welk team wist de Mol het beste te ontmaskeren? Wat is inclusief? Ontvangst op een gezellige locatie in Rotterdam.
Wie is de Mol? Uitjesbureau.
Niemand lijkt te vertrouwen! Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland die de naam Wie is de Mol mag gebruiken en dit unieke interactieve stadsspel mag organiseren met goedkeuring en onder auspiciën van mediabedrijf IDTV voor jullie bedrijf en groep.
Waar is de Mol Dinerspel, Waar is de Mol spel Dinerentertainment.
Als na de stremrondes het eindspel gespeeld is, zullen de Mollen toch echt hun ware gezicht moeten laten zien. Wil de echte mol nu op staan? Het Waar is de Mol Dinerspel in Rotterdam een superspannend en gezellig teambuilding speldiner met een verrassende uitkomst!
The Phone.
The Phone / Wie is de MOL? The Phone / Wie is de MOL? The Phone / Wie is de MOL? The Phone / Wie is de MOL? The Phone / Wie is de MOL? The Phone / Wie is de MOL?
Speel Wie" is de Rat" in Rotterdam 1001activiteiten.nl.
In Rotterdam moet je natuurlijk de haven en de Laurenskerk gezien hebben. Maar willen jullie de stad op een unieke wijze leren kennen? Speel dan dit spannende stadsspel! Hoe leuk deze grote havenstad ook is, in jullie midden bevindt zich vandaag een Rat! Dit spel is gebaseerd op het tv-programma Wie is de Mol?
Wie is de Saboteur Rotterdam Magna Entertainment.
Is Wie is de Saboteur hetzelfde als Wie is de Mol? Uiteraard is het Saboteur Stadsspel in Rotterdam gebaseerd op het bekende spel op televisie, maar het grote verschil is dat u in teams tegen elkaar strijdt en in ieder team een saboteur mol zit.
TIP! Herken de mol in dit spannende bedrijfsuitje Wie is de saboteur?
Populaire Gelegenheden Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen Bedrijfsuitje en personeelsuitje Teambuilding en samenwerken Vriendenuitje en vriendenweekend. DJ huren feest. House DJ huren. Wie Is De Saboteur stadsspel herken de mol rat werd o.a. georganiseerd in Amsterdam Nijmegen Zwolle Breda Utrecht Scheveningen Den Bosch Amersfoort Rotterdam Arnhem.
Wie is de Rat Rotterdam Wie is de Rat?
Wie is de Rat: The official citygame. Wie is de Rat: Diner. Wie is de Rat: Walking diner. Het wie is de rat uitje in Rotterdam is gebaseerd op het bekende televisieprogramma wie is de mol en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en vriendenuitje.
Wie is de Rat in Rotterdam Uitjesbazen Uitjesbazen.
Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe en denkopdrachten in het centrum van Rotterdam.

Contacteer ons