Resultaten voor wie is de mol feestje

wie is de mol feestje
Wie is de Mol? Sportfever Kidsproof Haarlem.
Een superleuk, spannend en uitdagend kinderfeestje, georganiseerd door Sportfever! Al jaren is Wie is de Mol een hit op televisie. In dit avontuurlijke spel krijgen jij en je medespelers de opdracht een geheim op te lossen. Alleen door goed samen te werken en elkaar te vertrouwen kun je hier in slagen.
Molfeesten Eerste Hulp Bij Feestjes.
Bekijk dan de onderstaande filmpjes en/of het fotoalbum. Voor meer idee├źn voor je molfeestje klik je op de volgende links: Mol funstuff, Wie was de Mol?, Wie is de Mol spel maken. Bekijk ook eens mijn Game of Thrones Levend Stratego spel.
Zelf een Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Groepsspellen. Zelf een Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Groepsspellen.
In de uitnodiging, die je natuurlijk helemaal in de look and feel van widm maakt, vertel je de kinderen dat dit verjaardagsfeestje een kinderfeestje thuis is bij jullie En dat het een Wie is de Mol feestje is. Vanaf dat moment zijn de kinderen eigenlijk al 2 weken bezig met Wie is de Mol.
WIE IS?
Zoals gezegd in mijn voorwoord ben ik al jaren groot fan van het programma Wie is de Mol, daarom heb ik een kinderfeestje gemaakt dat is gebaseerd op dit thema. Het feestje is compleet beschreven in een uitgebreid draaiboek van het begin tot het einde van het feestje, stap voor stap.
Wie is de Mol kinderfeestje organiseren? Dat doe je zo!
Uiteraard kreeg iedereen wat drop geld mee naar huis en de winnaar en de mol ontvingen echt geld voor in de pot: toiletpapier met een geldprintje! Het was een top Wie is de Mol kinderfeestje. Veel werk, dat wel. Zeker als je dit feestje en het escaperoomfeestje binnen drie dagen gepland hebt.
Een wie-is-de-mol-feestje voor kinderen vanaf 9 jaar.
Ook heb ik nog een kauwgomballenapparaat met kauwgomballen gekocht voor de winnaar van het tweede deel van het feestje, het jokerspel. Hierin strijden de kinderen persoonlijk tegen elkaar. Toen ik de mol had uitgekozen, heb ik zijn ouders gebeld om te vragen of dit iets voor hem was, om te voorkomen dat ik een kind iets zou moeten doen wat hij echt niet zou zien zitten. Op een groot wit vel heb ik in zwarte en groen letters Wie-is-de-mol" geschreven en dit bij de voordeur gehangen. Anderhalf uur van te voren uit schooltijd heb ik de brieven uitgedeeld met daarin de mededeling of ze kandidaat zijn of de mol. Deze brieven nmochten ze thuis pas openmaken, om te voorkomen dat kinderen aan elkaars reactie zouden zien wie ze zijn.
Wie is de Mol party-kids.nl.
Het kind dat aan het eind van het spel de Mol weet te ontmaskeren, wint de prijzenpot bijvoorbeeld gevuld met snoep, mag deze natuurlijk uitdelen. Uitleg en tips voor het feestje, en meer dan 20 kant-en-klare opdrachten, vindt je bijvoorbeeld in het Wie is de Mol?
9 best Wie is de mol kinderfeestje images on Pinterest Padvinderij, Spion spelletjes en Activiteiten.

Contacteer ons