Resultaten voor spel wie is de mol

spel wie is de mol
Wie is de Mol? bordspel.
Dat lukt niet zomaar, want één van jullie is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, dan is het spel verloren. Los het geheim op en ontmasker de Mol voor het te laat is. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht en bovenal mensenkennis. De vraag blijft: Wie is de Mol?
Wie is de Mol?
in Re: Wie Is De Mol in de. Gepost op 10-01-2015, 150452.: Wie is de Mol Junior AVRO 2014. zondag om 1815: uur op Nederland 3 bij Zapp. Laatste bericht door Arco Mol Fan. in Re: Geen WIDM Junior 201.
wie" is de mol" organiseren. Bokt.nl.
Berichten: 9690 Geregistreerd: 13-06-04. Re: wie" is de mol" organiseren. Geplaatst: 15-04-09 1924.: Een vriendin van mij had haar 18e verjaardag gevierd door middel van dit spel te spelen. Waarbij ik overigens de mol was Iedereen die kwam had van te voren een mail gehad met uitleg en een vragenlijst.
Speel het Wie is de Ayers-Mol spel en beleef het bij Ayers Rock!
Weet jij na de verschillende leuke, uitdagende en spannende activiteiten wie de mol is in jullie groep en wordt jij de winnaar van het spel? Gebaseerd op het bekende televisie programma Wie is de mol kan je bij Ayers Rock het Wie is de Ayers-mol spel spelen!
De 10 beste opdrachten van Wie is de Mol? 2017 Tunnelvisie.
Een lastige opdracht, maar wel typisch voor Wie is de Mol! De top-5 opent met de ballonschietopdracht. Om te bepalen wie bij deze opdracht als eerste mag, is er een parcours uitgezet. Dat gaan de kandidaten één voor één afleggen per paard. Degene die het snelst is, mag als eerste. Thomas wint deze ronde door het parcours in 32 seconden af te leggen. Maar dan komt Art met slecht nieuws. Het tweede deel van de opdracht, waarbij ballonnen kapot moeten worden geschoten, moet binnen die tijd worden uitgevoerd. Een stoere opdracht om te doen! Bij deze opdracht stond er een hoop op het spel.
Bedrijfsuitje Wie is de Mol Speel dit leuke spel als Personeelsuitje!
In dit spel draait alles om samenwerken, miscommunicatie, vertrouwen én wantrouwen. In elk team zit een Mol, maar niemand, behalve de Mol, weet wie de Mol is. Gewapend met een iPad gaan de teams op pad om met de meest variërende foto/ video en teamopdrachten, om geld te verdienen voor de pot.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
wie is de mol Partycentrum Strandheem.
Welk team vindt hun mol en verdient uiteindelijk de meeste punten? De groep wordt in meerdere kleine teams van 5 tot 8 spelers verdeeld. Het spel bestaat uit meerdere rondes. Enveloppen ontvangen en uitleg van het spel. Denkspelronde om de hersens even flink te laten kraken. En tenslotte; het echte Wie is de Mol-spel.
Wie is de Mol Nijmegen Wie is de Mol stadsspel Nijmegen Uitje Nijmegen Bedrijfsuitje.
Dit Wie is de Mol achtige stadsspel in Nijmegen is ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje. Vanaf 12 personen te boeken. Start het wie is de rat spel in Nijmegen op uw gewenste dag en tijdstip! professionele gezellige Specialtours begeleiding.

Contacteer ons