31 oktober 2016) Het is leuk geweest! Na twaalf seizoenen met heel veel plezier deze WIDM-fansite te hebben bijgehouden heb ik besloten om er niet mee door te gaan in 2017. Want gelukkig komt WIDM er wel gewoon weer aan! Hartelijk bedankt voor het bezoeken van mijn site en voor de vele leuke reacties en goede bijdragen al die jaren. Ik blijf actief op het forum van wieisdemol.com dus daar komen we elkaar gewoon weer tegen. Heinz

Welkom!   

Welkom op wieisdemol.net, mijn fansite over de zestiende serie van het televisieprogramma "Wie is de Mol?" dat vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20:30 uur wordt uitgezonden door de AVROTROS op NPO 1.

Op deze site ga ik samen met jullie op zoek naar de Mol. Jullie inbreng is groot; theorieën en door fans gevonden mogelijke hints worden onder vermelding van (nick)naam geplaatst. De site wordt regelmatig geüpdatet en biedt handige overzichten van molacties en hints die kunnen helpen bij de zoektocht naar de Mol. Ik wens jullie veel speurplezier!

Heinz

 

Bekijk de afleveringen: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

Wie is de Mol? serie 16 (Dominicaanse Republiek – 2016)    -TOP-

 

De kandidaten van links naar rechts:

Klaas van Kruistum (presentator), Airen Mylène (presentatrice), Rop Verheijen (acteur), Tim Hofman (presentator), Ellie Lust (woordvoerster politie), Marjolein Keuning (actrice), Annemieke Schollaardt (radio-dj), Cécile Narinx (modejournaliste), Remy van Kesteren (harpist), Taeke Taekema (oud-hockeyer).

Presentator: Art Rooijakkers.

Klik op de groepsfoto voor een grote versie.

 
 

Kijkcijfers: 1) 2.81 miljoen - 2) 2.48 - 3) 2.71 - 4) 2.66 - 5) 2.62 - 6) 2.77 - 7) 2.49 - 8) 2.62 - 9) 2.43 - 10) 3.33

Eerdere series   -TOP-

Deze site is gemaakt voor "Wie is de Mol?" 16 (Dominicaanse Republiek - 2016) maar er is ook van alles te vinden over de eerdere Nederlandse en Vlaamse series. Onder het kopje 'WIDM 1-15' is over elke Nederlandse serie informatie te vinden: weetjes, molacties en hints. Onder 'De Mol 1-3' vind je deze informatie over de eerste drie Vlaamse reeksen. Kijk voor meer onder 'Extra's'.

 
Heinz' hoofdverdachte: Klaas

-

Contacteer Heinz   -TOP-

Denk je een hint gevonden te hebben of heb je een interessante theorie? Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of een eigen website die bij de links moet worden opgenomen? In al deze gevallen kun je contact met me opnemen door te mailen naar heinz.mollenvanger@gmail.com. Hints en theorieën en opmerkingen over de site kun je ook in het gastenboek plaatsen. Daarnaast kun je me een tweet sturen, of een bericht via het forum van wieisdemol.com waar ik vaak te vinden ben.

_____________________________________________________________________________________________

 www.wieisdemol.net - Pagina: Hoofdpagina. [S]

tumblr page counter